prim ajutor pentru inimă și vase
Detonic
Întărește și curăță pereții vaselor
Dizolvă plăcile de colesterol
Previne complicațiile
Normalizează presiunea
Comandați cu o reducere chiar acum
78 EUR
39 EUR
Până la sfârșitul promoției a rămas:
00ore
:
21minute
:
53secunde
Aprobat de
Societate Europeană
de Cardiologie
Acțiune
rapidă
Compoziție
sigură
Milioane de oameni nu suspectează, că sunt în pericol.
Cunoașteți aceste simptome?
Dureri de cap și amețeli
Tinitus
Oboseală rapidă
Dispnee și dificultăți de respirație
Apariția petelor luminoase în fața ochilor
Dureri în piept
Sângerări nazale
Furnicături care dau în umărul stâng sau în gât
Human
Cum să păstrați inima sănătoasă?

Hipertensiunea poate să nu se manifeste de ani de zile. Pun presiunea crescută pe seama oboselii, vremii sau caracteristicilor fizice. Când apar dureri de cap, insomnie sau dificultăți de respirație, cel puțin se gândesc la probleme cardiace. "Mă simt bine, e doar cald afară", a spus mama mea când a avut dificultăți de respirație.

Mi-e frică să-mi amintesc ziua în care am putut să o pierd... cu aproximativ 2 luni înainte de un atac de cord, ea a început să se obosească rapid și să se plângă de dureri de cap. Cu toate acestea, presiunea nu a fost ridicată - 135/90. În ziua atacului, mama s-a simțit normal și s-a dus la magazin. Mai târziu, am primit un apel de la spital și mi-au spus că e la terapie intensivă. Totul a fost bine.

Recuperarea a fost foarte lungă și atacul s-ar putea repeta în orice moment. Presiunea era încă 150/95. De la un număr mare de pastile au venit analizele proaste, care amenință dezvoltarea insuficienței renale. A trebuit să reducă urgent numărul de comprimate consumate zilnic. Dar cum? La urma urmei, fără ele, starea se înrăutățește imediat.

Am căutat ajutor de la Societatea Europeană de Cardiologie. Cardiologul Vincent Chapman a explicat că nu se poate anula brusc medicamentele prescrise. Trebuia să curețe vasele și să le aducă în ton. Și numai atunci să reducă treptat doza de medicamente. Pentru curățarea și întărirea vaselor, el a prescris Detonic.

Mama a băut un curs și a început să se simtă mult mai bine. A început să se trezească veselă, fără dureri de cap. Au trecut dureri în piept, dificultăți de respirație și oboseală. Starea generală s-a îmbunătățit, iar analizele au arătat niveluri normale de colesterol. Treptat, medicul curant a redus doza de medicamente. Șase luni mai târziu, la sfatul cardiologului, mama a băut un alt curs de Detonic.

Detonic – este o protecție sigură pentru inima și vasele de sânge
Detonic
Normalizează indicatorii de presiune
Reduce concentrația de colesterol
Previne înfometarea celulelor de oxigen
Curăță vasele
Scapă de dureri de cap și tinitus
Oferă un ton vascular normal
Compoziție naturală - este o garanție de longevitate
Extract de frunze de aloe
Conține o cantitate mare de vitamine, acizi, microelemente active. Are eficacitate înaltă în vindecarea bolilor de inimă. Contribuie la eliminarea nervozității, îmbunătățește activitatea inimii, îmbunătățește circuitul sanguin, distrugând cheagurile de sânge și întărind vasele sanguine.
Extract de talpa gâștei
Calmează sistemul nervos și normalizează somnul. Ajută la îmbunătățirea compoziției sângelui, subţierea acestuia, reducerea presiunii.
Extract de păducel
Are un efect diuretic, în urma căruia are un efect hipotensiv, reducând astfel sarcina asupra sistemului cardiovascular.
Extract de semințe de dovleac
Este necesară pentru formarea eritrocitelor și anticorpilor, pentru respirația celulelor și creștere.
5 sfaturi principale
ale medicului
cardiolog
1. Monitorizați tensiunea arterială
Începeți un jurnal de sănătate, unde veți monitoriza valorile tensiunii arteriale de cel puțin 2-3 ori pe zi.
2. Încercați să controlați starea emoțională
Pe lângă distrugerea fibrelor nervoase, hormonul de stres afectează negativ activitatea sistemului cardiovascular. Stresul accelerează metabolismul, pulsul și crește presiunea în vase. Ca urmare, hipertensivul poate simți imediat disconfort în urechi, ochi și piept.
3. Nu uitați de dietă și activitate fizică
Limitați aportul de sare și zahăr. Este necesar să renunțați complet la tutunul și alcoolul. Cu excesul de greutate, încercați să o reduceți. Excesul de țesut adipos din organism creează o povară serioasă asupra tuturor sistemelor organelor, sistemul musculo-scheletic al unei persoane, face ca inima să funcționeze cu o forță dublă.
4. Urmăriți rezultatele analizelor
Este important ca indicatorii de colesterol, hemoglobină, creatinină, electroliți, acid uric și alți indicatori să fie în limite normale.
5. Luați vitamine/complexe de vitamine
Cu hipertensiune arterială, complexele obișnuite de vitamine nu sunt potrivite. Acestea nu conțin componentele necesare pentru sănătatea sistemului cardiovascular. Prescriu Detonic tuturor pacienților mei. Eficacitatea sa se datorează interacțiunii ingredientelor care ajută la curățarea vaselor de sânge de plăcile de colesterol, la scăderea tensiunii arteriale și a sarcinii asupra rinichilor. Diferența importantă dintre Detonic și alte medicamente este normalizarea concentrației de oxigen din sânge. Presiunea crește cu spasmul vasului și lipsa oxigenului în plasmă. Vitaminele B interacționează cu extractul de talpa gâștei, asigură menținerea unui nivel constant ridicat de oxigen, prevenind îngustarea vaselor de sânge și creșterea tensiunii arteriale.
Comentarii